Person / Aktør:
Margret Hagerup
Margret Hagerup
Parti: H

Innlegg:
Nå er råvarene for Bocuse d’Or Europe kjent! \n\nNorsk skrei, levende kamskjell fra Frøya og tørrfisk fra Halvors i Tromsø blir obligatoriske råvarer i fatoppgaven, når Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år. \n\nFølger spent med på den videre reisen, Håvard Werkland! Lykke til 🙌🤩🇳🇴\n\nLes gjerne mer her: \nhttps://bocusedornorge.no/boce-2024-fatravarer/?fbclid=IwAR3p0AUHC-BCCj7TA2CCbJzp8UjofdTlE_tcT66E4vlN6GqGsh9QNBS-EoM_aem_AYeNlIeH_DtIplLUTSj-OYlz5yWcvldMklo7NMEwk_OzWFfqu3oGKRXJKtJ1WOpnp3A\n\nBilde fra Årets kokk i Stavanger konserthus, hvor jeg var så heldig å få dele ut pris.

Postet:
2023-10-27 16:19:49

Delt innhold:
Nå er råvarene for Bocuse d’Or Europe kjent! \n\nNorsk skrei, levende kamskjell fra Frøya og tørrfisk fra Halvors i Tromsø blir obligatoriske råvarer i fatoppgaven, når Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år. \n\nFølger spent med på den videre reisen, Håvard Werkland! Lykke til 🙌🤩🇳🇴\n\nLes gjerne mer her: \nhttps://bocusedornorge.no/boce-2024-fatravarer/?fbclid=IwAR3p0AUHC-BCCj7TA2CCbJzp8UjofdTlE_tcT66E4vlN6GqGsh9QNBS-EoM_aem_AYeNlIeH_DtIplLUTSj-OYlz5yWcvldMklo7NMEwk_OzWFfqu3oGKRXJKtJ1WOpnp3A\n\nBilde fra Årets kokk i Stavanger konserthus, hvor jeg var så heldig å få dele ut pris.