Person / Aktør:
Erlend Svardal Bøe
Erlend Svardal Bøe
Parti: H

Innlegg:
Helse- og omsorgstjenesten må bli mer forebyggende. Det er bra for den enkelte og for samfunnet, og vi må tørre å ta noen store og sterke grep for å få til det. En av sakene som jeg brenner for er å øke bruken av ordningen med grønn resept og sikre at folk som trenger det får mer veiledet fysisk aktivitet og kosthold. Det fikk også Høyre gjennomslag for på Stortinget i juni 💙\n\nJeg har fått være med i Sporty Business Podcast sammen med Eva Katrine Thomsen for å snakke om dette gjennomslaget, og om mitt syn på treningsbransjen. Du kan høre podcasten på Spotify her:

Postet:
2023-10-17 09:27:40

Delt innhold:
Er det politisk velvilje for «Grønn resept»? Med gjest: Erlend Svardal Bøe, Stortingsrepresentant for Høyre, medlem av helse- og omsorgskomiteen.
Listen to this episode from Sporty Business on Spotify. I denne episoden møter du Stortingsrepresentant for Høyre, Erlend Svardal Bøe, som er medlem av helse- og omsorgskomiteen og som har et brennende engasjement for fysisk aktivitet og trening som en del av det forebyggende helsearbeidet. Vi sn...