Person / Aktør:
Margret Hagerup
Margret Hagerup
Parti: H

Innlegg:
Gratulerer med gjev sølvmedalje Filip August Bendi, med coach Christopher W. Davidsen og commis Leon Haarberg Nilsen med på laget 👏🤩🇳🇴\n\nStas at det også ble gull til Leon for beste commis! \n\nMagisk, rett og slett!🤩\n\nEt norsk mateventyr startet i Lyon i 1987, da Arne Brimi deltok i den første utgaven av Bocuse d`Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst. Norge har siden den gang vært en viktig nasjon i konkurransen og utallige kokker har vist at norsk kokkekunst er i verdensklasse.\n\nBak alle medaljevinnerne som har stått på pallen opp gjennom årene finnes en underskog av kokketalenter. Det gjør at vi kan nyte flotte råvarer, lekkert tilberedt, på mange gode restauranter rundt omkring i landet vårt. Mat er definitivt hot, og få har bedre forutsetninger for å løfte norsk matkultur ut til verden enn våre kokker. \n\nSuksessen gjennom alle årene har vært at fremragende kokker inspirerer og løfter frem nye talenter, i godt samarbeid med Arne Sørvig og gjengen i Stiftelsen Norsk Gastronomi. \n\nAmbisjonen til Stiftelsen er å bidra til å utvikle norske kokker til å bli blant de beste i verden, og dermed bidra til utvikling av norsk gastronomi i mat- og reiselivsnæringer, samt å løfte kokkeyrkets rolle og status. Reisen så langt lover godt for fremtidens håndverksmat.\n\nSkulle vært i Lyon i kveld! \n\nDere er mange som har grunn til å være stolte 🤩\n\nPS: kjekt at det var Danmark som fikk gull! Det er mye spennende som skjer i det nordiske kjøkkenet👌🤩🇩🇰

Postet:
2023-01-23 19:10:41

Delt innhold:
Gratulerer med gjev sølvmedalje Filip August Bendi, med coach Christopher W. Davidsen og commis Leon Haarberg Nilsen med på laget 👏🤩🇳🇴\n\nStas at det også ble gull til Leon for beste commis! \n\nMagisk, rett og slett!🤩\n\nEt norsk mateventyr startet i Lyon i 1987, da Arne Brimi deltok i den første utgaven av Bocuse d`Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst. Norge har siden den gang vært en viktig nasjon i konkurransen og utallige kokker har vist at norsk kokkekunst er i verdensklasse.\n\nBak alle medaljevinnerne som har stått på pallen opp gjennom årene finnes en underskog av kokketalenter. Det gjør at vi kan nyte flotte råvarer, lekkert tilberedt, på mange gode restauranter rundt omkring i landet vårt. Mat er definitivt hot, og få har bedre forutsetninger for å løfte norsk matkultur ut til verden enn våre kokker. \n\nSuksessen gjennom alle årene har vært at fremragende kokker inspirerer og løfter frem nye talenter, i godt samarbeid med Arne Sørvig og gjengen i Stiftelsen Norsk Gastronomi. \n\nAmbisjonen til Stiftelsen er å bidra til å utvikle norske kokker til å bli blant de beste i verden, og dermed bidra til utvikling av norsk gastronomi i mat- og reiselivsnæringer, samt å løfte kokkeyrkets rolle og status. Reisen så langt lover godt for fremtidens håndverksmat.\n\nSkulle vært i Lyon i kveld! \n\nDere er mange som har grunn til å være stolte 🤩\n\nPS: kjekt at det var Danmark som fikk gull! Det er mye spennende som skjer i det nordiske kjøkkenet👌🤩🇩🇰