Person / Aktør:
Stortingsrepresentant Marius A Nilsen
Stortingsrepresentant Marius A Nilsen
Parti: FRP

Innlegg:
Regjeringen fortsetter kampen for skyhøye skatter og avgifter som gjør livet vanskeligere for både næringslivet og befolkningen. Inndragningen med enda høyere skatt fra blant annet havbruksnæringen vil redusere aktivitetsnivået og ringvirkningene næringen genererer over hele landet, også i distriktene hvor dette er nøkkelbedrifter. \n\nStrømprisene er skyhøye, drivstoffprisene er skyhøye, mat, byggevarer og annet likeså. Allikevel økes skattene på toppen av dette.\n\nHandlingslammelsen på energifeltet kombinert med det overnevnte kommer til å lede til at denne regjeringen kommer til å stå tilbake som den regjeringen som lot massekonkurser i næringslivet og energifattigdom i befolkningen få utfolde seg uten \nå handle! \n\nNeste Stortingsvalg kan bare ikke komme fort nok.

Postet:
2022-09-28 12:32:58

Delt innhold:
Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum om regjeringens nye skattegrep: Skal hente inn 33 milliarder kroner fra vindkraft, lakseoppdrett og vannkraft
BLAAFARVEVÆRKET, MODUM/OSLO (VG) På en pressekonferanse med uvanlig mye hemmelighetskremmeri, avslører statsministeren og finansministeren at regjeringen vil ta inn flere titalls milliarder fra kraftprodusentene og havbruksnæringen.