Person / Aktør:
Abid Q. Raja
Abid Q. Raja
Parti: V

Innlegg:
Barna og jeg behøver din hjelp! Desverre har ikke barna en PR-bransje de kan søke hjelp hos - men du kan hjelpe de! Du kan oppfordre din lokale barnehage om å søke midlene, du kan pushe din lokalepolitiker til å følge opp, og du kan kontakte den stortingsrepresentanten du stemte på. OG; push på lokalpressen nær deg til å bli med en barnehage på svømmeopplæring og fortelle om det nytter. Vi trenger å høre alle de gode eksemplene.. Med så mye vann i Norge, så er det ikke godt nok at kun 50% av våre 10 åringer er svømmedyktige. Jeg tar i et tak, men alle barnehagene i hele landet må nå søke på de utlyste 65 mill vi i Venstre har fått til - så skal vi prøve å øke potten til neste år. Klarer ikke vi å benytte disse midlene som er tilgjengelige i år, blir det vanskelig for å få gehør for å øke potten. Så hjelp til. Vær en PR-agent for barna i ditt nærmiljø!

Postet:
2018-04-17 13:30:36

Delt innhold:
«Kun halvparten av barna våre er svømmedyktige etter endt svømmeopplæring i barneskolen. Det er elendig, og alt annet enn typisk norsk.»
Å kunne svømme kan ikke forbli klassedelt ferdighet. Sterk politisk vilje må til for å lykkes. Vi trenger derfor svømmeopplæring for alle barn i hele Norge!