Person / Aktør:
Margret Hagerup
Margret Hagerup
Parti: H

Innlegg:
Blir du kokk kan du jobbe på hvert et kjøkken i hele verden. Her er det mange forbilder, både i Norge og i utlandet. \n\nFor i Norge er vi så heldige at vi har kokker i verdensklasse. Kokk etter kokk har gått i sporene etter Arne Brimi som i 1987 var første nordmann som deltok og tok medalje i Bocuse d’Or. \n\nNorge og Frankrike knives stadig om å være den beste kokkenasjonen. I konkurranse etter konkurranse holder norske kokker seg på pallen. Det er en enorm prestasjon og det betyr noe for formidlingen av Norge sin identitet og opplevelsen og smaken av Norge og det nordiske kjøkken.\n\nI 2024 skal Bocuse d’Or Europa avholdes i Trondheim! Der skal Fillip Bendi fra Sandnes delta med teamet sitt. Han har i flere år deltatt i tøff konkurranse med Christian Andre Pettersen som selv har tatt flere gjeve medaljer i Bocuse d’Or. Nå er det Fillip sin tur. \n\nI går var jeg så heldig at jeg fikk være med å smake på noe av det teamet jobber med for tiden. Man blir varm om hjertet av den matgleden og tankene som ligger bak hver rett. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. \n\nStiftelsen norsk gastronomi setter gastronomisk politikk på agendaen, og kobler aktørene sammen. De er en viktig del at et finmasket netttverk hvor maten går fra jord og fjord til bord. Kokkene våre løfter den norske maten opp og ut i verden. \n\nTakk for maten!❤️\nBocuse d'Or Norge

Postet:
2022-05-24 16:51:39

Delt innhold:
Bilete frå innlegget til Margret Hagerup