Jan Bøhler
Jan Bøhler
Parti: AP

Innlegg:
Det var et fantastisk øyeblikk da Bully ytterst til venstre på bildet skled gjennom hele Lillestrøm-forsvaret og scoret 2:1 til Grorud. Han ble «sagt opp» i Lillestrøm som 16-åring og har senere blomstret i Grorud. Nå tok han revansj og rundspilte til tider kanarifugla inntil han måtte ut med skade. Spiss-makker Bjørn Martin ga heller aldri Lillestrøm-forsvaret fred. I kveld viste Grorud-gutta virkelig hva som bor i dem. De holdt ledelsen helt til to minutter før full tid da Lillestrøm utlignet. Vi fikk samme situasjon som i forrige cup-oppgjør mot dem i 2013 med 2:2 og ekstraomganger. Så greidde Lillestrøm å få inn det avgjørende målet også denne gangen. Surt for Grorud-gutta men de fortjener et stort hurra for en kjempe kamp! Dette lover veldig godt for det som er enda viktigere - å beholde plassen i Obos-ligaen. Første kamp er mot KFUM på Ekeberg kl 15 på lørdag. Deretter spiller Grorud mot Ranheim hjemme på onsdag 29/9 kl 16. Nå tror vi på en god poeng-høst!